Legitimerad Naprapat

Anneli Tyrling

Legitimerad Naprapat, Diplomerad Massageterapeut samt utbildad inom Funktionell biomekanik och Stötvågsbehandling.

Efter min naprapatexamen 1996 fann jag det naturligt att starta egen klinik i Ängelholm där jag är uppvuxen. Jag började i liten skala i Vejbystrand för att sedan flytta verksamheten till Träningsakademins lokaler. För att kunna erbjuda mina patienter en gemytlig miljö och få plats med ett kompetent team blev slutligen det fina huset på Höja Landsväg 57 platsen för Ängelholms naprapatklinik.

Människor och deras välmående intresserar mig och jag försöker alltid se helheten för att kunna öka deras livskvalité. Jag upplever det fantastiskt givande att hjälpa människor med smärta med hjälp av manuell behandling, rådgivning och enkla övningar. Rörelse är viktigt och ibland behöver det inte vara mer komplicerat än att gå ut på en promenad.

Att aktivera mig ute med trädgårdsarbete, powerwalks och golf är härligt för att samtidigt kunna njuta av frisk luft. Försöker även lära mig att spela tennis då det är kul med nya utmaningar.

Legitimerad Naprapat

Elisabeth Häggman

Legitimerad Naprapat, Diplomerad Massageterapeut, Certifierad Mamma mage-tränare och även utbildad inom Stötvågsbehandling och Hälsopsykologi.

Kommer från Jämtlands gröna skogar. Bor i Helsingborg och anställd på Ängelholms naprapatklinik sedan 2014.

Är det norrländska lugnet som tar sig tid för sina patienter att lyssna och se över hälsan från fler perspektiv så som sömn, vardagspusslet, träning och mentalt mående. Kropp och knopp hänger ju trots allt ihop. Med detta synsätt ett extra brinnande intresse för att behandla och rehabträna dem med långvarig smärta, stresspåverkade och äldre. Omväxlingen att få ta hand om akuta ryggskott och unga idrottare gör jobbet extra spännande.

Själv aktiv med olika yogaformer och löpning. Vardagsmotion så som att gå och cykla dit man ska är en självklarhet. Åker gärna hem till Jämtland för längdskidor och fjällvandring med familjen.

Tidsbokning hos mig görs via hemsidan eller ring 0431-410041. Vid frågor riktade till mig maila elisabeth@angelholmsnaprapatklinik.se

Naprapat MAMMALEDIG

Therese Larsson

Legitimationspraktiserande Naprapat, Certifierad Mamma mage-tränare samt utbildad inom Stötvågsbehandling.

Född och uppvuxen i södra Stockholm. Bytte storstad mot småstad och blev anställd på Ängelholms naprapatklinik 2016.

Tycker det är viktigt att som patient förstå sin kropp och sina besvär. Ger därför ofta förklaringar med liknelser från vardagen och med hjälp av plastskelettet Ossy. Pratar gärna om variation i vardagen, att undvika lång statisk belastning och vill se kvalité före kvantitet i rehabträning.

Träning enligt mig är roligast utomhus i naturen. Jag sysslar med löpning, träning med kroppsvikt och promenader. Är även aktiv scout och läser en del fantasy.

Tidsbokning hos mig görs via hemsidan eller ring 0431-410041. Vid frågor riktade till mig maila therese@angelholmsnaprapatklinik.se

Certifierad Yinyogalärare

Anne-Lee Jönsson

Diplomerad Yogalärare och Certifierad Yinyogalärare. Utbildning i Stockholm på Axelsons 2014 samt Yinyogautbildning med Magdalena Mecweld som lärare 2015.

Startade min egen firma Yoga de la vida 2015. Hyr in mig på olika platser och håller yinyogapass. Smygstartade med yinyogapass på Ängelholms naprapatklinik 2016 och har nu flera pass att erbjuda. Ni hittar mig på min Facebooksida eller yogadelavida.se

Född och uppvuxen i Huskvarna/Jönköping. Bosatt i Ängelholm sedan 1993.

Det jag vill förmedla med min yoga är att leva ett avslappnat och balanserat liv. Där man sätter sig själv först i välmående och hälsa.

På fritiden umgås jag gärna med familjen och vänner. Hundpromenader vid havet och i skogen samt är även aktiv med crossfit och yoga. Tycker om konserter, utställningar, föreläsningar och att resa. Mitt paradis finns på Mallorca där jag har ett boende. Där tillbringar jag mycket av min fria tid.

Naprapat

Daan Kodra

Legitimationstjänstgörande naprapat. Tidigare idrottare med stort intresse för träning och hälsa. Lyhörd och nyfiken.

Anställd på Ängelholms Naprapatklinik sedan 2020.

Med min utbildning och livserfarenhet som grund tar jag nu del av människors vardag och bidrar med motivation för att de ska uppnå sina mål. Mina specialområden är rygg- och höftsmärtor samt idrottsrelaterade skador inom dans, padel och fotboll.

Tidsbokning hos mig görs via hemsidan eller ring 0431-410041.