Legitimerad Naprapat

Anneli Tyrling

Legitimerad Naprapat, Diplomerad Massageterapeut samt utbildad inom Funktionell biomekanik och Stötvågsbehandling.

Efter min naprapatexamen 1996 fann jag det naturligt att starta egen klinik i Ängelholm där jag är uppvuxen. Jag började i liten skala i Vejbystrand för att sedan flytta verksamheten till Träningsakademins lokaler. För att kunna erbjuda mina patienter en gemytlig miljö och få plats med ett kompetent team blev slutligen det fina huset på Höja Landsväg 57 platsen för Ängelholms naprapatklinik.

Människor och deras välmående intresserar mig och jag försöker alltid se helheten för att kunna öka deras livskvalité. Jag upplever det fantastiskt givande att hjälpa människor med smärta med hjälp av manuell behandling, rådgivning och enkla övningar. Rörelse är viktigt och ibland behöver det inte vara mer komplicerat än att gå ut på en promenad.

Legitimerad Naprapat

Elisabeth Häggman

Legitimerad Naprapat, Diplomerad Massageterapeut, Certifierad Mamma mage-tränare och även utbildad inom Stötvågsbehandling och Hälsopsykologi.

Anställd på Ängelholms naprapatklinik sedan 2014.

Är det norrländska lugnet som tar sig tid för sina patienter att lyssna och se över hälsan från fler perspektiv så som sömn, vardagspusslet, träning och mentalt mående. Kropp och knopp hänger ju trots allt ihop.

Tidsbokning hos mig görs via hemsidan eller ring 0431-410041. Vid frågor riktade till mig maila elisabeth@angelholmsnaprapatklinik.se

Naprapat MAMMALEDIG

Therese Larsson

Legitimationspraktiserande Naprapat, Certifierad Mamma mage-tränare samt utbildad inom Stötvågsbehandling.

Född och uppvuxen i södra Stockholm. Bytte storstad mot småstad och blev anställd på Ängelholms naprapatklinik 2016.

Tycker det är viktigt att som patient förstå sin kropp och sina besvär. Ger därför ofta förklaringar med liknelser från vardagen och med hjälp av plastskelettet Ossy. Pratar gärna om variation i vardagen, att undvika lång statisk belastning och vill se kvalité före kvantitet i rehabträning.

Tidsbokning hos mig görs via hemsidan eller ring 0431-410041. Vid frågor riktade till mig maila therese@angelholmsnaprapatklinik.se

Legitimerad Naprapat

Jenny Littorin

Legitimerad naprapat. Vidareutbildad inom Mindfulness, stresshantering och Hormony Yoga. 

Jenny har en gedigen erfarenhet av att hjälpa dem med smärt- och stressrelaterade besvär i rörelseapparaten. Allt från huvudvärk, nack- och axelproblematik, ryggskott, ischias, golf- och tennisarmbågar. Men det kan även vara en allmänt trött kropp hon hjälper.

Genom att se samband med livsstil, beteende, ergonomi, stress, motion och sömn är det lättare att nå hållbara resultat och få gladare patienter.

Till vardags delar hon sin tid mellan ren Naprapati på klinik i Stockholm och att driva sitt företag Livsstilsinstitutet med fokus Mindfulness och ledarskap.

Jenny kommer ner till Skåne för att gästspela hos Ängelholms Naprapatklinik med start juli 2021.

Bokar tid gör du via hemsidan eller ringer 0431-410041.

Naprapat

Daan Kodra

Legitimationstjänstgörande naprapat. Tidigare idrottare med stort intresse för träning och hälsa. Lyhörd och nyfiken.

Anställd på Ängelholms Naprapatklinik sedan 2020.

Med min utbildning och livserfarenhet som grund tar jag nu del av människors vardag och bidrar med motivation för att de ska uppnå sina mål. Mina specialområden är rygg- och höftsmärtor samt idrottsrelaterade skador inom dans, padel och fotboll.

Tidsbokning hos mig görs via hemsidan eller ring 0431-410041.

Certifierad Yinyogalärare

Anne-Lee Jönsson

Diplomerad Yogalärare och Certifierad Yinyogalärare. Utbildning i Stockholm på Axelsons 2014 samt Yinyogautbildning med Magdalena Mecweld som lärare 2015.

Startade min egen firma Yoga de la vida 2015. Hyr in mig på olika platser och håller yinyogapass. Smygstartade med yinyogapass på Ängelholms naprapatklinik 2016 och har nu flera pass att erbjuda. Ni hittar mig på min Facebooksida eller yogadelavida.se

Född och uppvuxen i Huskvarna/Jönköping. Bosatt i Ängelholm sedan 1993.

Det jag vill förmedla med min yoga är att leva ett avslappnat och balanserat liv. Där man sätter sig själv först i välmående och hälsa.

Massageterapeut

Anna Svensson

Certifierad Massör och Diplomerad Massageterapeut

Anställd på Ängelholms Naprapatklinik sedan 2021.

Har alltid varit intresserad av hälsa och träning. Fascinerad över hur kroppen fungerar och vill helhjärtat satsa på att hjälpa människor med besvär i rörelseapparaten.

Som massageterapeut arbetar jag med djupgående och behandlande tekniker så som triggerpunktsbehandling och PNF-stretch.

Tidsbokning hos mig görs via hemsidan eller ring 0431-410041.